110 - NALEZENÝ POKLADV originále Nell.
Druhá část série Spolužačky z lycea.
Anotace:

Nell Faradayová přijíždí na své první působiště jako guvernantka, ale už při příjezdu na ponurý hrad lorda Jarrowa začíná pochybovat, zda bude schopna tady vydržet. A což teprve, když se dozvídá, že její svěřenkyně, malá Hetty, jeví příznaky šílenství!
Hettyin otec však v Nell od prvního okamžiku vzbuzuje pocity, jaké dosud nepoznala, a o nichž si musí připustit, že je to láska. Dříve, než se Nell rozhodne, co s tím udělá, začnou se dít na hradě podivné věci…

Hodnocení:

😈 😈 😈 😈

Já to tušila od začátku! No ale vy třeba ne. Myslím, že i tohle je jedna spíš z těch lepších HR. Máme tu napětí, jde tu o život, a hlavně o lásku. Patří do trilogie Spolužačky z lycea.

Nell se ale narozdíl od Prudence (HR č. 108) dostane do rodiny ŠLECHTICE. Ovšem není jí to zas tolik platné, protože je chudý jak kostelní myš (zláštní, že si teda může dovolit guvernantku a chůvu najednou), takže pro spokojený život ne příliš použitelný. Ledaže by našli poklad…

Ačkoliv Nell je považovaná za nejlepší studentku a tudíž nejlépe připravenou na práci guvernantky, ale teda upřímně – štěstí, že se tím nakonec nemusí živit.

Kat. číslo: 110 Z 06/04
Datum vydání: VI. 2004

dávám 1 hvězdičkudávám 2 hvězdičkydávám 3 hvězdičkydávám 4 hvězdičkydávám 5 hvězdiček
( prům. hodnocení: 4,13 od 8 lidí)
ještě jste nehodnotil/a
Loading...